GRADINITA

 

 

  Nu esti convins? Iti stam la dispozitie in fiecare zi. Poti veni oricand sa ne evaluezi eficienta si devotamentul, placerea si dragostea cu care lucram. Suntem cei mai buni pentru ca ne pasa si ne place ceea ce facem!

 

CONTACTATI-NE

 

MICUTUL TAU SE VA SIMTI CA ACASA

 

 Experienta noastra si a personalului nostru didactic are o medie mai mare de 7 ani, atat in sistemul de invatamant de stat, voluntariat cat si in cel privat, ne-a determinat sa mergem mai departe, sa infiintam acest minunat program de tip gradinita.

  In conceptia noastra primii ani din viata sunt cei mai importanti in descoperirea si dezvoltarea aptitudinilor. Cand alegeti gradinita noastra, alegeti antrenarea copilului intr-un mediu plin de informatii, care combina cu succes metodele de invatare prin joc pentru a deprinde cat mai usor notiunile lingvistice si matematice, precum si comportamentul in societate.

  Personalul nostru didactic este atent selectionat pentru compententele profesionale cat si pentru pasiunea fiecaruia, toti angajatii nostri sunt perfecti pentru pozitia ocupata pentru ca sunt cei mai buni si pentru ca invata in continuu sa fie cei mai buni.

 

PROGRAME SI TARIFE pentru PROGRAMUL PRELUNGIT:

 

Varianta 1

mic dejun, gustare fructe, pranz cu doua feluri de mancare si gustare

8:00

16:00

1350 RON

     

Varianta 2

mic dejun, gustare fructe, pranz cu doua feluri de mancare si gustare

8:00

19:00

1550 RON
 

DORESC SA-MI INSCRIU COPILUL

 

DORESC O OFERTA PERSONALIZATA

 

Testimoniale parinti: